שירלי מרטין

האם חוקי לפסול אותי רק על בסיס היותי גרושה של אחד מעובדי החברה?

שלום, הגשתי מועמדות למשרה בחברת הייטק בהמלצת הגרוש שלי מזה 5 שנים. בתחילת הראיון אמרתי למראיינת מה הקשר ביני ךבינו ומייד הראיון הופסק בתואנה שנידרש לבדוק את הנושא מול hr. כעבור שבוע, שלחתי מייל למגייסת ושאלתי מה הסטטוס והיא ענתה שזה עדיין בבדיקה. אני מרגישה שמנפנפים אותי ורציתי לדעת האם זה חוקי. תודה מראש!

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

מהתיאור שלך עוד לא ברור ולא בטוח שמנפנפים אותך, כטענתך, וגם לא ברורה הסיבה, לכן הייתי ממליצה קודם כל להמשיך לנדנד ולדרוש תשובה. לגופו של עניין, אני לא בטוחה שיש כאן אפלייה או חוסר תום לב, לדעתי מוקדם מידי להביע דעה בעניין.