מאיהה

לא קיבלתי תשובה לאחר ראיון

שלום, הגשתי מועמדות ברשות מקומית לתפקיד מסוים. הגשתי את המסמכים לאחר 5 חודשים קיבלתי זימון לראיון בואצאב . המשרה אוישה אחרי 10 ימים מיום הראיון ועד היום (עבר חודשיים וחצי) טרם קיבלתי תשובה למרות שהתקשרתי ושלחתי הודעות ואצאב אבל התלעמו. 1. האם יש עילה לתביעה על ההתנהלות הלקויה מצידם? 2. שהגשתי את המסמכים בקשו צילום ת.ז עם ספח ומיליתי שאלון אישי שכלל שאלות על מצבי המשפחתי , בעלי וילדים שלי. האם זה חוקי? יש לי ראיון עבודה מוקלט צילום שאלון אישי. אף בראיון נשאלתי היכן אני נשואה דבר שלא ציינתי בשאלון. אני עם תואר שני, עם ק.ח עשירה בניסיון וגם פנויה להיקף משרה 100% דרישת התפקיד . המועמדת שזכתה במכרז רווקה , למרות שיש לה תעסוקות נוספות וסטודנטית. 3. לאור הרשום לעיל, מרגיש לי שהפלו אותי בגלל שאני נשואה + . האם מה שהסברתי חומר מספיק לתביעה או לא שווה בכלל להתעסק ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

על פניו ההתנהלות המתוארת איננה תקינה. על מנת להעריך את עילת התביעה ואת סיכויי התביעה בצורה רצינית יש לבחון את הסיטואציה בבחינה פרטנית, תוך בחינת הראיות שיש ברשותך כולל ההקלטה וכולל התכתבויות הווצאפ. לא ניתן להעריך סיכויי תביעה דרך האינטרנט ומומלץ לגשת ליעוץ פרטני.