עומר כהן

פיטורין אישה בהריון- שאלה מעניינת

היי אני בהריון בשבוע 18.. עדיין לא סיפרתי בעבודה כי ממה שידוע לי לפי חוק אני יכולה לספר אפילו בסוף החודש החמישי... נכון? אם עכשיו מפטרים אותי, לפני שסיפרתי.. ואז כשמפטרים אני אומרת שאי אפשר כי אני בהריון, החוק איתי? או שבגלל שלא ידעו זכותם לפטר גם אם אני אומרת במעמד הפיטורין שאני בהריון? אשמח לתגובה תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

בחוק לא כתוב באיזה שבוע צריך לספר למעסיק אלא כתוב בחודש חמישי, כך שהפרשנות שלך בשאלתך היא נכונה.