נוי פ

רכב חברה לנשים בחל״ד

היי, יש לי רכב חברה מטעם העבודה. במקום העבודה שלי בדרך כלל נשים משתמשות ברכב בחופשת הלידה (כך גם עשיתי בחל״ד הקודם שלי) ולאחר מכן מחזירות את שווי השימוש במשכורת הראשונה. היות ולא השתמשתי ברכב כמעט בחל״ד הקודם, אני מעדיפה להחזיר אותו הפעם. האם יכולים להכריח אותי להשאר איתו בחל״ד? ואז לשלם את השווי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

הנושא הזה איננו מוסדר בחוק ולכן צריך לבחון מה כתוב בחוזה ההעסקה האישי או מה קיים מבחינת נוהג במקום העבודה. לא סביר בעיניי שיכריחו אותך להישאר עם רכב במידה ואינך מעוניינת לשלם עליו.