אלנה ג

שינויים במיקום העבודה לאחר חופשת לידה

שלום, 7 שנים עובדת באותה החברה בתור מנהלת סניף. אני אמורה לחזור עוד שבועיים לאחר חופשת לידה והמעסיק הודיע שהוא מעביר אותי לסניף אחר. האם מותק למעסיק לשנות את מיקום עבודתי לסניף אחר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

שלום אלנה, חסר מידע בשאלה, מדוע מעבירים אותך לסניף אחר? אם זה בגלל שהסניף שלך נסגר, זה מותר. אך אם זה בגלל שמחליפה שלך נשארת במקומך ומרוצים ממנה, ואילו אותך דוחקים לסניף אחר, זה אסור. לפי החוק יש לתת לך הזדמנות מלאה בתום לב לחזור ולהשתלב בעבודתך כמקודם. לפירוט וליעוץ נוסף יש ליצור קשר עם המשרד בטל' 077-4013411