נויה.

פגיעה בזכויות עובדת לאחר לידה

מאז שחזרתי מחופשת לידה לא מפסיקים לפגוע בזכויותיי. לא צברו לי כלל ימי מחלה וותק במהלך חופשת הלידה. לא משלמים לי על שעת הנקה. היה חודש אחד ששילמו לי שכר נמוך מאוד ולא מוכנים להוציא תלוש. הורידו לי ימי חופשה מהמכסה שלי בזמן שהייתי בחופשת הלידה.! היה גם חודש אחד שלא שילמו לי נסיעות. כשאני פונה למחלקת השכר מנתקים לי בפנים ומדברים אליי בזלזול. כמובן שלא מוכנים להחזיר לי שקל. ואמרו לי בפירוש את לא תקבלי את הדברים האלו. ובגלל שהתעקשתי לקבל את הזכויות שלי ואמרתי שזה מגיע לי לפי חוק אמרו לי שאני עובדת שלא טובה למערכת וגם איימו עליי שיקליטו אותי וישמיעו להנהלה שאני מאיימת. פניתי לוועד, להנהלה ואפילו להסתדרות וכלום לא עוזר. הם לא מחזירים לי את הכסף שמגיע לי. אני חייבת ייעוץ האם יש פה עילה לתביעה על אפליה? אני לא יודעת איך לפעול. פשוט מרגיש לי שמנסים בכוח שאני יתפטר. איך אפשר להשאר בעבודה בצורה כזאת? הם פשוט לא משאירים לי ברירה אלא להתפטר. כי השכר שלי הוא שכר מינימום. וכשמקזזים לי ממנו אז כבר לא משתלם לצאת לעבוד בכלל כשיש ילדים קטנים במעונות. אני עובדת שם 4 שנים ומעולם לא קיבלתי יחס כל כך נוראי. מעולם לא חשבתי לעזוב כי אני אוהבת את העבודה אבל פשוט לא משאירים לי ברירה. אציין שיש לי שיחות מוקלטות , אימיילים ותיעוד דו"ח שעות עבודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

שלום נויה, המקרה שלך מצריך בדיקה פרטנית מדוקדקת ויעוץ, בכדי להבין האם ההתנהלות כנגדך אכן לא חוקית ובאם היא קשורה להיריון וללידה. צרי קשר עם המשרד בטל' 077-4013411