יסמין

זכויות היולדת בהיריון עוקב

בנוגע להיריון עוקב , מבחינת זכויות של היולדת בזמן זה , מה קורה בעצם למי שיצאה לחופשת לידה מוקדמת ? כי היריון עוקב הוא בזמן חופשת הלידה שבתשלום אז האם נחשב היריון עוקב רק מיום הלידה כדי להיות זכאית לדמי לידה ? אשמח לקבל תגובתך לדוגמא יצאת לחופשת לידה ב1/10 וילדתי רק ב 28/11 , חופשת הלידה שבתשלום הסתיימה ב 12/1 ועכשיו ברוך השם גיליתי שאני בהיריון שוב , אשמח לתגובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

רק אם נכנסת להיריון בזמן חופשת הלידה בתשלום אז זה יוכל להיחשב כהיריון עוקב. אין תשובה אחרת בחוק למקרה שלך.