נוי א

דמי לידה הריון עוקב שני

ילדתי במרץ 22 ושוב בפברואר 23 ועקב כך קיבלתי דמי חופשת לידה נוספים מבלי לחזור לעבוד. צפויה ללדת שוב בפברואר 22 בעזרת השם (שוב נקלטתי בתןך 12 שבועות מהלידה). האם זכאית לחופשת לידה נוספת? שכן תאריכי חופשת הלידה שכתובים לי על הלידה השנייה הם כביכול משבוע 33 להריון אם איני טועה- ולא מתאריך לידת התינוק.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אני מניחה שהתכוונת לכך שאת עתידה ללדת שוב בפברואר 2024. מומלץ לבדוק ישירות מול הביטוח הלאומי, מה תאריכי חופשת הלידה הקודמת שלך, שכן זה עשוי להשפיע על הזכאות לקבל שוב דמי לידה על היריון עוקב.