שירה פ

ההבדל בין חל"ד וחל"ת מבחינת זכויות

אני מורה. ילדתי לפני 15 שבועות אבל אני מתכננת לחזור לעבוד רק בעוד חודש. מקום העבודה שלי מבקש שאחתום על בקשה ליציאה לחל"ת על תקופה זו למרות שזה עדיין בתוך זמן החופשת לידה שלי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לא ברור מה השאלה? אני יוצא מהנחה שהוותק שלך הוא מעל שנה ואת זכאית לתקופת לידה והורות של 26 שבועות. האם ניסית להסביר שאת לא צריכה 'לבקש' חל"ת אלא זו זכותך לפי החוק? ככל שמדובר רק בנוהל פנימי של מקום העבודה, לא הייתי מתרגשת מזה.