מרגלית

האם עובדת שהיתה בשמירה מגיע לה את כל ימי החופשה או יחסי לחודשי העבודה

עובדת עם 3 שנות וותק גננת הייתה בשמירה 9 חודשים האם על התקופה הזו מגיע לה את תשלום חופש חודשים 7 ו 8 האם מגיע לה הבראה על התקופה הזו אלפי תודות

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לגבי צבירת חופשה - לפי החוק הצבירה מתבצעת לפי מספר ימי העבודה בפועל באותה שנה, לכן לא מגיעה צבירת חופשה עבור תקופת היעדרות. לגבי צבירת הבראה - לפי החוק בזמן שמירת היריון צוברים וותק להבראה כרגיל.