אילנית

פיטורים בחופשת לידה עקב סגירת החברה ללא מכתב פיטורין וללא הודעת פיטורין

אני עובדת 3 וחצי שנים במעון פרטי בתאריך 8-9 יצאתי לחופשת לידה,כעבור חודש התברר לי מהבנות שעובדות במקום שהבעלים סגרו את החברה ופתחו בשם אחר ועד עכשיו לא הודיעו לי על כך לא קיבלתי מכתב פיטורים (גם הבנות שעובדות שם עדיין לא קיבלו) במשך זמן עבודתי שם מצאתי את עצמי נלחמת על זכויותיי הם תמיד שיחקו אותה ראש קטן ואם לא הייתי שמה לב לפרטים כמו תשלום נסיעות או חגים הם לא היו משלמים וכשהייתי פונה אליהם אז הם היו אומרים וואו לא שמנו לב .. מהיכורתי איתם אני חוששת שלא אקבל את כל מה שמגיע לי כמפוטרת בחופשת לידה אני מתכוונת לגשת אליהם השבוע והייתי רוצה ללכת מוכנה לדרוש את מה שמגיע לי

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

אילנית שלום, נא הבהירי שאלתך. היא איננה ברורה.