מיכל

ביטול בונוס לאחר חופשת לידה

שלום, אני עובדת בחברה 5 שנים.לאחר חזרתי מחופשת לידה. הועברתי לתפקיד אחר באותו הקף משרה ועקב כך איני מקבלת בונוס חודשי של כ400 שח שאותו הייתי מקבלת לפני חופשת הלידה ..האם מדובר בהרעת תנאים ? האם התפטרותי תזכה אותי בפיצויים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אסור למעסיק לשנות רת תנאי העסקתך בתקופה של 60 יום אחרי חזרה מחופשת לידה. מעבר לזה יש לבחון אם הרעת התנאים היא מוחשית, על מנת לייעץ לגבי התפטרות הדין מפוטר. אפשרות נוספת בידייך היא להתפטר לשם טיפול בילד, התפטרות שמזכה בפיצויים.