רינה

ערעור על דמי לידה עד מתי ניתן לערער

האם ניתן לערער על הסכום שהתקבל כדמי לידה מביטוח לאומי. לאחר שנתיים? כמו כן בשנת 2015 תשלומים חריגים ששולמו כדי לשלם בגינם. האם הם צריכים להיות רבע מהשכר של האישה או רבע מהשכר הממוצע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

זכות הערעור מתיישנת לאחר שנה מיום שקיבלת את ההודעה מהביטוח הלאומי. השאלה לגבי תשלומים חריגים ששולמו אינה מובנת, נא לנסח מחדש.

רינה

האם התשלומים החריגים כמו בונוס או הבראה צריכים להיות רבע מהשכר. הממוצע או שכר שלי. כדי שילקחו בחשבון דמי הלידה וישלמו בגינם? והאם מחלקים אותם ב12 ומכפילים ב3 או מוסיפים אותם במלואם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

תשלומים שנתיים מחולקים ב- 12, לאחר מכן מחולק ב- 90 ומוכפל ב- 105.