טל

פיטרו אותי בעקבות דיכאון לאחר לידה

בס"ד שלום וברכה , האם מותר לפטר עובדת שעברה דיכאון לאחר לידה בגלל המשבר שהיא עברה . מבחינה חוקית מקום עבודתי פיטר אותי חצי שנה לאחר שחזרתי מחופשת הלידה , אז הבנתי שהוא מוגן . יחד עם זאת , חייבת להיות הגנה לנשים שעוברות משבר כזה שלא יאבדו את מקום הכנסתם , דבר העלול להחמיר את מצב היולדת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

במקרה כזה יש לבדוק האם חלה פה אפלייה כלפייך, גם לאחר חצי שנה, זה מצריך בדיקה מעמיקה. ליעוץ פרטני ניתן ליצור קשר עם המשרד בטל' 077-4013411. בברכה, הדר פלד-טל, עו"ד