קטי

חופשת מחלה לאחר לידה

אני שלושה חודשים לאחר לידה ועדיין סובלת מבעיה אורתופדית .השאלה שלי היא האם אני יכולה לאחר החופשת לידה לנצל את החופשת מחלה שמגיעה לי בעקבות הבעיה הרפואית ואז כשתיגמר לי החופשת מחלה להמשיך את החופש לידה ללא תשלום?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אין אפשרות לעשות את זה, אלא אם המעסיק מסכים. כדי לנצל ימי מחלה את צריכה רשמית לחזור לעבודה, אם המעסיק יידע שאת חוזרת לעבודה רק כדי לנצל ימי מחלה הוא עשוי להערים קשיים. ואחרי שאת חוזרת לעבודה את כבר לא יכולה לחזור שוב לחל"ת.