עדי אביב

שעת הנקה בעבודה ב3 מקומות.

אמורה לחזור מחופשת לידה לעבוד לאחר 4 חודשים, אני עובדת כפיזיו ילדים ב3 עבודות במהלך השבוע. אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל שעת הנקה אן אין לי עבודה אחת במשרה מלאה וממתי עד מתי מגיעה לי שעת ההנקה כדי שאוכל לבקש מהמעסיקים.בנוסף אשמח לדעת אם עובדת באחוז משרה מסויים כעצמאית האם גם עבודה זו נותנת לי זכויות שמאפשרות שעת הנקה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לצערי אין בחוק פתרון לסיטואציה שלך, אם את לא עובדת אצל מעסיק אחד משרה מלאה אף אחד מהמעסיקים שלך לא מחוייב לתת לך שעת הנקה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לצערי גם לשאלה הזאת אין תשובה בחוק. לכאורה מאחר ואת לא זכאית לשעת הנקה, גם בעלך אינו זכאי, זאת סוגיה שמצריכה פתרון בחקיקה, פתרון שכרגע לא קיים. הייתי מציעה שבעלך יפנה למעסיקו ויבקש לקבל את שעת ההנקה.

עדי אביב

תודה. ניתן להעביר את הזכות דל שעת ההנקה לבעלי?