אלין

זכויות לאחר חופשת לידה

חזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה, את המחליפה שלי השאירו בתפקיד שלי ולא נתנו לי תפקיד. הבהירו לי בשיחה לפני החזרה לעבודה שרוצים אותי בחברה אולם כרגע אני על תקן ממלאת מקום- אם מישהי נוסעת לחופש אני מחליפה אותה ואין לי מושג כל יום שאני באה לעבודה מה אני אמורה לעשות. יש ימים שאני לא עושה כלום כמו עציץ. אין דיבור על תפקיד ספציפי שאקבל וההרגשה שלי שמורחים אותי עד לזמן שיוכלו לפטר אותי. למרות שהם טענו אז בשיחה ש"מקומי בצוןת מובטח" אני כבר חודש לאחר החזרה לעבודה ואין לי שום תפקיד באופק. האם זה חוקי??????

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לא!!!!! מציעה לך לפנות ליעוץ פרטני בהקדם. אשמח לעמוד לרשותך.