שיר

הארכהת חופשת לידה באמצעות ימי מחלה

שלום אני מעוניינת להאריך את חופשת הלידה באמצעות ימי מחלה רבים שנצברו לרשותי 40 ימים בערך . האם לאחר שתגמר החופשת לידה אני צריכה לחזור למערכת ואז אחרי מספר ימים להודיע שאני יוצאת למחלה ? ואם אפשר להוציא כמות כזו ברצף, כמובן באישור רופא משפחה עקב הלידה והטיפול בילד ? לתשובתך אודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

כעיקרון יש לחזור לעבודה כדי לזכות בתשלום על ימי מחלה. כל זה מבלי לחוות דעה על אי-המוסריות שבמעשה זה. כעיקרון ניתן להוציא 40 ימי מחלה ברצף.