שרון

קיצור שעות עבודה בהריון

היי אני עובדת בעבודה כ8 שעות שמצריכה ישיבה ואני סובלת מכאבי גב, הרופא נשים שלי נתן לי אישור רפואי לעבוד 7 שעות ביום. האם המעסיק אמור לקזז לי מהימי מחלה הצבורים שלי (ואיך בדיוק זה מתקזז) גם אם זה לא מרופא תעסוקתי? או שהוא מקזז לי מהשכר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

זה מתקזז מצבירת המחלה שלך, שעה בכל יום (על היום הראשון אין משלמים, היום השני והשלישי חצי שעה ומהיום הרביעי ואילך שעה מלאה). המעסיק בהחלט רשאי לדרוש אישור של רופא תעסוקתי.