שרון

חישוב קיזוז שעות מהימי מחלה

היי.. בזמנו ענית לי על השאלה אם אני עובדת באישור מהרופא 7 שעות במקום 8 מקזזים לי מהימי מחלה ואכן המעסיק אישר לקזז מהימי מחלה, עכשיו הסברת לי גם שעל היום הראשון הוא לא משלם שעה, על השני והשלישי משלם חצי שעה ומהרביעי ואילך משלם שעה מלאה. השאלה שלי היא האם הוא כל שבוע מתחיל ככה מחדש או שכל חודש הוא לא משלם על השעה הראשונה ואילך.. (מכיוון שהמעסיק רוצה כל שבוע לעשות ככה על היום הראשון לא לשלם, על השני והשלישי חצי שעה ואילך..)

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

כל עוד האישור/ים הרפואי/ים שברשותך הוא/הם ברצף, כלומר יש רצף של הימים באישורים, אז גם התשלום הוא ברצף ולא מתחיל מחדש. אם זה נקטע לכמה ימים ומתחיל מחדש, אז גם רצף התשלום נקטע ומתחיל מחדש.