נאוה

הרעת תנאים לאשה הרה בעבודה חדשה

התחלתי עבודה חדשה במעון ככח עזר בתור העסקת הילדים בלבד. כך עבדתי 3 חודשים וברגע כשגילו שאני בהריון הם מחייבים אותי שגם אתחיל לחתל להאכיל לאסוף צעצועים . וגם הם מאימים עלי בפיטורין. כמו כן עד עתה לא ערכו לי חוזה מסודר. מה עלי לעשות? האם באפשרותם לפטריני? תודה מראש. דחוף

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

יש לבחון האם מדובר בהרעת תנאים והאם מקורה של ההרעה בהיריון או לא. מתחת לוותק של 6 חודשים מותר לפטר אותך ללא צורך באישור משרד הכלכלה, אולם לא בשל סיבת ההיריון.