מירב מ.

דמי לידה וחופשת לידה

אני בהריון חודש רביעי וחושבת לעזוב את מקום העבודה ולהתחיל עבודה אחרת עד סוף ההריון. האם בכדי לקבל זכאות לדמי לידה וחופשת לידה מלאה עלי להשאר אצל אותו המעסיק במשך שנה או שאפשר להחליף מקום עבודה באמצע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אפשר להחליף מקום עבודה באמצע היריון, אין הכרח בוותק אצל אותו מעסיק כדי לקבל דמי לידה, אפשר גם להציג תלושים ממעסיקים שונים. אבל אם רוצים להאריך חופשת לידה לחצי שנה יש הכרח בוותק של שנה לפחות אצל אותו מעסיק.

מירב

תודה רבה על התשובה המפורטת