שירן

חריגת בנייה במגרש משותף

כבר שנתיים שאנחנו נסחבים בהליך משפטי על מרפסת שסגרנו בגודל 45 מטר יום ראשון הקרוב יש לי משפט שוב קנינו בית שנבנה בשנת 89 לערך במגרש משותף של 4 דיירים לצערי העיריה כאן מושחתת ורק אנשים ששמים כספים מתחת לשולחן מקבלים היתרים גם שזה נוגד את התבע אני רוצה לדעת מה החוק אומר אם לי יש חלקה של 562 מטר וחסר לי 40 מטר האם השכן יכול לתת לי את המטרים האלה כדי להכשיר את חריגת בנמיה גם אם יש שכן שחורג מקווי בניין האם אחד משפיע על השני לקבל היתר ? שבעיריה אנחנו מופיעים כגוש אחד ואין שום פיצול בחלקה רק בנינו יש תשריט והסכם שיתוף שחתום עי עו"ד או שאני יכולה לקבל הקלה של 7 אחוז כי לעשות שינוי תבע בוועדה מחוזית זה הליך ארוך והתנגדות של שכן מה אפשר לעשות כדי להכשיר 45 מטר שנגמרו אחוזי הבנייה

עו"ד סלעית פרנטי

שלום שירן, כדי לענות על השאלה כיצד ואם ניתן להכשיר את הבניה צריך לראות את כלל המסמכים (הוראות התכנית, היתר הבניה, הסכם השיתוף ועוד). בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שירן

לאחר הוצאת תוכניות מהעיריה מתברר שהבית בנוי 280 מטר ויש אחוזי בנייה זה בית משותף שנבנה עם היתר שהגישו 2 אחים בייחד

שירן

יש לי את כול התשריטים מצולמים אפשר לשלוח לך ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה