ישי

מבנה ארעי עם שטח פרטי

מהם ההגבלים לבניית מבנה ארעי (קראוון, אוהל, צריף) על שטח בבעלות פרטית המופשר לבניה. יש לציין כי ממד נייד ישנו בשטח ויהי צמוד למבנה הארעי. האם אלו הגבלים ארציים או מקומיים אשר מגבילים אותי?

עו"ד סלעית פרנטי

שלום ישי, מבנה אירעי, ככל מבנה, מצריך קבלת היתר בניה מראש. היתר בניה צריך להיות תואם לתכנית שחלה על המקרקעין הספציפיים ויוגש בהתאם להוראותיה (ייעוד המקרקעין, הוראות והגבלות בניה ועוד). בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה