ניצן ימיני

פיצול דירות מחוברות בקיבוץ ואחריות המפרק

היי. הדירה שקניתי בקיבוץ שלי, עברה לאחרונה הריסה של דירה שהייתה מחוברת אליה על ידי מכר. לא סוכם על בניית חיפוי לקיר הפנימי שהפך לקיר חיצוני, מה אפשר לעשות כדי לאלץ את בעל הדירה שהרס את החלק שלו להשיב את הדירה למצב תקין. בעל הדירה עדיין בונה אותה והנושא עדיין בטיטוליו. ובנוסף ישנם סדקים שנוצרו כתוצאה מפירוק החלק השני של היחידה, האם אפשר יהיה בעתיד לאלץ אותו לתקן? (סוכם בחוזה) כרגע בדירתי גרים כבר שוכרים.

עו"ד סלעית פרנטי

שלום ניצן, אנא חזור על שאלתך. אם בעל הדירה השכן הרס ובונה מחדש, האם יתחבר בחזרה לקיר שלך? וכן מה הכוונה - סוכם בחוזה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה