מילי

חיוב הוועדה לתכנון ובניה לקיום צו הריסה

. שלום רב, שמי מילי, תושבת במושב במועצה אזורית. אחד השכנים ברחוב הקים בחצרו עסק תיירות כלשהו ללא רישוי עסקים, ועל מבנה נייד אותו הציב , הוצא צו הריסה ע"י בית המשפט, כאשר הוועדה המקומית לתכנון ובניה אמורה לבצע ההריסה אם לא יהרוס בעצמו עד מחצית מאי 2018. האדם טוען שזהו 'בית כנסת'. אני והשכנים בסביבה סובלים מאוד, וכעת רוצים לגרום לראש המועצה והוועדה לתכנון ובניה, להפעיל סמכות ולהרוס המבנה. כמו כן לסגור העסק הבלתי חוקי. האם יש דרך לנו השכנים להגיע למצב של ביצוע הצו. (הכרעת הדין מצויה בידינו). אשמח למענה דחוף ו/או שיחת טלפון/ תיאום פגישה. בברכה, מילי

עו"ד סלעית פרנטי

שלום מילי, כדי להשיב לשאלתך צריך לראות את צו ההריסה ומה שנקבע בו. צו ההריסה הוא תחת החלק של גזר הדין. את מוזמנת ליצור עימי קשר. בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה