יעקב אמרגי

תשלום לשכנים עבור חלקם בגג, לאחר קבלת היתר בניה

בנוסח הטאבו קיים תקנון מוסכם, הגג הינו רכוש משותף. קיים היתר בניה בהתאם ל75% הסכמת שכנים לבניה על הגג. בבניין 3 קומות , 6 שכנים , כאשר לכולם ניתן אישור מהערייה להרחבת דירתם, כאשר לקומה השלישית ניתן היתר לבנייה על הגג. מהם הזכויות הממוניות של כל השכנים בגג,? האם התשלום הוא בחלק יחסי של כל דייר בחלק המשותף. ? האם השכנים שהסכימו יכולים לתבוע את חלקם הממוני בגג? האם השכן שנמנע מלחתום יכול לאכוף אותי לשלם לו את חלקו בגג? במידה והשכנים קיבלו מימני תשלום עבור הגג, האם יש להם זכויות על הגג, כמו להניח דוודים, מזגנים וכו'?

עו"ד סלעית פרנטי

שלום יעקב, שאלתך מורכבת מידיי למענה מקיף ואחראי במסגרת הפורום. כמו כן צריך לראות מסמכים. בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה