אבי

סגירת דלת ושימוש בגינה

שלום בבעלותי דירה בקומת קרקע במפלס נמוך מכניסת הבניין ב3 מטרים כששיפצתי את הדירה החלטתי לסגור את פתח הכניסה לבית מחדר המדרגות ולהשתמש בכניסה מהחצר בלבד בנוסף שיפצתי את הגינה על חשבוני, כעת הדיירים 6 שנים אחרי החליטו לתבוע אותי אצל המפקח על הבתים המשותפים בגין השתלטות על הגינה(למרות שישנו שער פתוח כל הזמן ואף חילקתי מפתחות לדיירים) בנייה לא חוקית וחפירה (הבעלים הקודם חפר חדר לפני כ 20 שנה) המפקח ביקר במקום ורמז באופן ברור שאם לא נגיע לפשרה הוא יפסוק לסגור את פתח הכניסה מהחצר ולפתוח את פתח הכניסה מחדר המדרגות דבר שיסב לי נזק רב משום שבמקום הפתח ישנו חדר מקלחת ושירותים,השכנים אינם מוכנים לפשרה מה ניתן לעשות תודה רבה מראש. אבי

עו"ד עמנואל סולומונוב

אבי שלום, השאלה אינה בתחום התכנון והבניה אלא במסגרת דיני בתים משותפים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה