יוסי

הרחבת מרפסת

שלום, בבניין יש כעת לכולם, מרפסות בשטח ממוצע של כ 10 מ"ר, מעליי אין מרפסת(בנויה כך שאינה "יושבת" מעליי) והדירה נהנת מאור-אוויר ונוף בגובה של 2 קומות, כעת הועד מבקש לקדם הרחבת מרפסות, (החתים 75% מהדיירים) המשמעות שהשכן שמעליי ירחיב את המרפסת שלו ע"ח/מעל המרפסת של הדירה הנדונה, המשמעות, נפח המרפסת הדירה ולרבות האור/האוויר והנוף יקטן לחצי ( מ כ 6.5 מ' גובה ל כ 3 מ' גובה) האם אוכל להתנגד ??

עו"ד עמנואל סולומונוב

יוסי שלום, בהחלט תוכל להגיש התנגדות לועדה המקומית לתכנון ובניה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה