דוד

שינוי להיתר או היתר חדש?

נתקבל היתר לבנית מרפסת זהה למרפסות שכבר נבנו אחת מעל השניה ומדובר במרפסת בקומה 6 מתוך 7 (בקומה 7 ו-5 נבנו מרפסות). בעלי המרפסת בקומה שמתחת מתנגדים להעמדת רגלי תמיכה לצורך בניית רצפת המרפסת המדוברת. ההיתר שהתקבל הוא לבניה רגילה: יציקת בטון. האם שינוי בבנייה/ בנייה ע"ג קונסטרוקציית ברזל וחיבור/עיגון לעמודים הקיימים ולקירות הדירה על פי תכנית שיעשה מהנדס, מצריכה קבלת היתר חדש על כל המשתמע מכך (גרמושקה, חתימות דיירים, ועדות וכו')? או שניתן לקבל ממהנדס קונסטרוקציה תכנית חדשה ולהגישה לעיריה כתחליף ולצאת לבניה?

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום, כל שינוי מצריך שינוי בהיתר הבניה.

דן

בקשה להיתר חדש אגרה חדשה , אדריכלות חדשה לשינויים פנמיים , פרגולות , עדכון תכנית ומידות על פי הקיים .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה