דוד ששון

גיליתי חריגת בניה בבית שקניתי

קניתי בית שיתברר שיש חריגת בניה .הערייה ידעה עליו וגבתה ארנונה.העירייה לקחה היטל השבחה של 73000 ובנוסף נתנה אישור לטאבו.בדיעבד יתברר לי גם שהחריגה נעשתה באמצע שנות ה50 בתיק העירייה .האם יש רשלנות של העירייה או רק שלי והאם לתבוע אותם מדובר בעיריית חולון.יש לציין גם שזה חורג מקו בנין ואין 3 מטר בין החומה לקיר שלי

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום אין קשר בין תשלומי ארנונה והיטל השבחה לבין חריגות בניה. סוגיה זו של בניה עפ"י היתר היה עליך לבדוק טרם הקניה אצל הועדה המקומית לתכנון ובניה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה