משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהסכם ממוןהוספת סעיף מיוחד בהסכם ממון

מנהלי הפורום

עו"ד ליאור יניר

עו"ד ליאור יניר

עורכת דין ומגשרת, בעלת משרד המתמחה בדיני המעמד האישי, משפחה, צוואות, התרות נישואין, חלוקת רכוש, ישוב מחלוקות, הסכמי ממון והסכמי גירושין. בעלת תואר ראשון במשפטים ( L.L.B ), בעלת תואר שני (M.A) במדעי הרוח מהאוניברסיטה העברית בירושלים. כמו כן בעלת תעודת מגשרת מעם המרכז הישראלי לגישור ואימון גומא. שימשה כמ"מ יו"ר ועדת החינוך של לשכת עורכי הדין וכיום הינה דיינת בית הדין המשמעתי של לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0779971403
חזרה לפורום

הוספת סעיף מיוחד בהסכם ממון

נתן
נתן

שלום אני וחברה שלי מדברים על חתונה אבל יש בעיה שמפריעה לי. יש לה חוב של 17,000 ש"ח שהיא לא מסוגלת להחזיר כרגע ואני לא רוצה להתחיל את הנישואין עם חוב. האם לי יש אפשרות בהסכם ממון לציין בסעף מיוחד שהחוב הזה הוא שלה ולי אין כל מחויבות להחזיר אותו ואם נתגרש אני גם לא אצטרך להחזיר אותו?

RE:
סופ
עו"ד סופי ספקטור

שלום נתן, בהסכם ממון ניתן לציין כל התנייה המוסכמת על ידי שני הצדדים. מעבר לכך ישנם פעולות נוספות שניתן לנקוט וזאת כנגד צד ג' שהרי ככל הנראה בת זוגתך חבה את החוב לצד ג'. אני ממליצה בחום להיוועץ בעו"ד בטרם תעשו הסכם על מנת לדעת באילו מהלכים לנקוט ואיזו ערבות לקבל שלא תישא בחוב זה. תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.