יובל שגב

הסכם ממון שהורד מהאינטרנט תקף בבית משפט?

האם הסכם ממון סטנדרטי שהורדתי מהאינטרנט תקף בבית משפט? האם חייב ללכת לעורך דין? ואם כן כמה זה עולה?

עו"ד סופי ספקטור

שלום יובל, כל הסכם ממון אשר נערך ע"י הצדדים ונחתם על ידם יהיה תקף. אין חובה לערוך הסכם על ידי עורך דין, במידה ואינכם מיוצגים על ידי עורך דין בית המשפט יבחן וישאל האם הבנתם את ההסכם ותנאיו. יחד עם זאת, מנסיון, אין ספק כי הסכם שנערך באופן מקצועי על ידי עורך דין מומחה שיודע לאבחן בצורה מקצועית את המצב המשפטי ואת ההשלכות העתידיות ולבנות לכם הסכם ממון שיענה בדיוק על הצרכים שלכם יהיה הצעד הנכון לעשות, אותו עורך דין אף ילווה אתכם לדיון בבית משפט לאשר את ההסכם. בפנייתך חסרים פרטים רבים למשל האם מדובר בזוג נשוי או לאו ועוד פרטים נוספים. הנך מוזמן לפנות למשרדי על מנת שאוכל להעריך עלות של הסכם כזה לאחר קבלת כל הפרטים הנדרשים. בהצלחה ושנה טובה תגובה זו אינה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו.