רונן

הסכם ממון עם אישתי על דירה שקנינו יחד עם אבא שלי

שלום . אני ואישתי נשואים . קנינו לפני שנתיים דירה יחד עם אבא שלי אבל הדירה רשומה רק עלינו. אני רוצה שזה יהיה מסודר היום למקרה שמחר אני יתגרש. אם אני הולך עם אישתי לעו"ד וחותמים על הסכם ממון שהבית חצי של אבא שלי , בזמן של גירושין זה אישתי לא יכולה "לשחק" על זה?

סופי פסקטור, עו"ד

שלום רונן, מעבר לכך שאני ממליצה בחום לערוך הסכם ממון עלי לציין כי ישנו מהלך משפטי שיש לנקוט בו ואף להחתים את אביך, באם הנך שואף להגן על השקעתו בנכס. יכול מאוד להיות שרצוי אף לנקוט בהליך בטאבו על מנת לשמור על זכויותיך וזכויות אביך. אשמח לסייע ולייעץ באופן אישי, באם הנך מעוניין אתה או אביך מוזמנים לתיאום פגישת ייעוץ. בהצלחה, סופי ספקטור, עו"ד תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו.