אפרת

האם הסכם הממון הוגן עבורי?

שלום, אנחנו עתידים להתחתן בקרוב, הוא מגיע עם דירה, אני בלי כלום. אני לא מושקעת בדירה - לא בקנייה, לא בשיפוץ ולא ברכישת התכולה. הוא מעוניין לעשות הסכם ממון בו יהיה כתוב כי הרכוש שלו -שלו ולהפך. אין חשבון משותף, אין שיתוף גם בדברים אחרים. הוא הציע לכתוב שבמידה וחלילה נפרד הוא יהיה מחוייב לשלם לי סכום מסויים כפול מס' החודשיים בהם היינו נשואים. הסכום הזה הוא פחות או יותר סכום גובה ההשתתפות שלי בתחזוקת הבית והחשבונות כיום האם זהו הסכם מספיק הוגן לדעתך? האם אני זכאית לדרוש דברים נוספים? אודה לתשובתך המהירה, תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון הינו הסכם הצופה פני עתיד ובו עליכם לקבוע הסדרים המקובלים על שניכם כאשר ההתייחסות הינה גם לגבי נכסים ורכוש עתידיים והכל בהתאם לרצון ולבחירה האישית המוסכמים עליכם. ועל כן את זכאית לדרוש דברים נוספים והכל על מנת שההסכם יביא לידי ביטוי את רצונותייך כפי שההסכם מביא לידי ביטוי את רצונות בעלך לעתיד. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום