אמיר

רענון/החלפת הסכם ממון קיים

שלום, אני וזוגתי חתמנו על הסכם ממון לפני כשלוש וחצי שנים (כחצי שנה לאחר שעברנו להתגורר יחדיו) כעת בכוונתנו להתחתן בעוד מספר חודשים ושאלתי האם יש צורך בלתקן או לחתום על הסכם ממון חדש? מספר דברים השתנו כמו החלפת דירתי באחרת, והגדלת ההון של כל אחד. תודה, אמיר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום במידה ואכן ישנם דברים חדשים אשר אינם מופיעים בהסכם הממון שעליו חתמתם, ניתן לכונן הסכם חדש ואף אותו יש לאשר בערכאה המשפטית. עם זאת רצוי לבדוק האם ישנן תניות כלליות אשר ניתן לראותן כמסדירות את הנושאים החדשים אליהם הנך מתייחס. בהצלחה, ליאור יניר, עו"ד, מנהלת הפורום