צליל

הסכם ממון לפני נישואים

אני ובעלי חתמנו על הסכם ממון לפני הנישואין, יש לו נכס של חנות בדמי מפתח עם אח שלו. החנות של אח שלו אין לנו שום הכנסה או פעילות שם. רק השם שלו כשותף. חתמנו על הסכם ממון שאומר שכל מה שהיה לבעלי לפני החתונה שייך לו בלבד. היום אנחנו נמצאים בתהליך קניית בית. אני לא מבינה בהסכמי ממון. האם ההסכם הזה יכול להוות לי בעיה בעתיד? אשמח לתשובה תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ה ממון קובע את ההתנהלות באם חלילה תחליטו שלא להמשיך בחייכם המשותפים באם הסכם הממון אושר בפני בית המשפט וניתן לו תוקף של פסק דין הוא הופך להיות מחייב אין אני יודעת מה קובע הסכם הממון עליו חתמת מעבר לאמור בשאלתך על מנת לענות לשאלתך יש לקרוא את ההסכם ולבדוק את האמור. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד