רונן

הוספת סעיף להסכם ממון שנחתם לפני כשנה

שלום רב! בת זוגתי ואנוכי (לא נשואים) חתמנו על הסכם ממון שאושר ע"י בית משפט לפני כשנה. (כולל החרגה טוטאלית של נכסים) שאלתי- אנו טרום רכישת דירה. אם אני נכנס כרגע למשכנתא יחד עימה האם במקרה של פרידה אוכל לצאת מסטטוס הלווה (בהסכמתה-היא תמשיך לשלם לבד) והאם אפשר לעגן זאת בהסכם? תוספת להסכם שכבר נחתם, או הסכם חדש? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום באם ההסכם אינו משתנה, ניתן להוסיף נספח להסכם להביא לידי ביטוי את הסעיפים אותם הנכם מעוניינים להוסיף ולאחר מכן לאשר את הנספח בבית המשפט כפי שאשרתם את ההסכם הכולל בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין