אירית לוי-פלדמן

האם הסכם ממון יגן עלי

מסיבות של מיסוי עדיף לנו ששתי דירות תהיינה על שם בן זוגי(הוא נכה ומחצית דירה שניה תקנה דרך כספי ירושה ) האם הסכם ממון יגן עלי (נשתמש בכספים משותפים לכל הרכישות האלו)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום אומנם רישום הינו בעל משמעות, אך הסכם ממון המביא לידי ביטוי את הרישום ומתייחס לחלוקה גובר. במידה ולא תהא מחלוקת בניכם בנוגע לסיבות כינון ההסכם , תניותיו יגברו והנכסים יחולקו בהתאם להסכם הממון. עם זאת יש להתייחס אף לנושא המיסוי . בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין