הללי

קניית דירה לילדים נשואים

אני רוצה לקנות 2 דירות - אחת לכל אחד מהילדים שלי. שני הילדים נשואים. אני רוצה שהדירה תהיה רק שלהם - ושלא יהיו לבני הזוג שלהם זכויות על הדירה בשום מקרה ואף פעם. מה עלי לעשות כדי להבטיח זאת? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית עליך לחתום על הסכם בינך לבין ילדך ובני זוגם בנוגע לדירה ולמעמדה. שנית רצוי ואף יותר מכך כי ילדך יגיעו להסכם ממון המסדיר את ההסדרים הרכושיים בנוגע לדירה האמורה (כל ילד בנפרד כמובן) ניתן אף לרשום הערת אזהרה בטאבו וזאת לאחר כינון של ההסכמים האמורים ואישורם בפני בית המשפט לענייני משפחה בהצלחה ליאור יניר , עורכת דין