רועי

הסכם ממון לקראת גירושין ותביעת מזונות

שלום רב, אני אבא ל-2 בנות בתחילתו של תהליך גירושין. לפני החתונה חתמתי על הסכם ממון מאחר ולאשתי היתה דירה על שמה וההסכם אומר שהיא נשארת שלה וכל מה ששולם בתקופה שחיינו ביחד (5שנים) לא נחשב ולא יוחזר אלי בעצם. אני היום מרוויח משוכרת של 8500 בממוצע נטו ואשתי מרוויחה בממוצע 12000 נטו. אנחנו נמצאים כרגע בתהליך גישור פרטי ולקראת גיבוש הסכם שבו עלי לשלם מזונות מאחר והבנות יישארו עם אשתי בבית שחיינו בו . אני עובר לשכור דירה קטנה קרוב לבנות ובכוונתנו לנהל משמורת משותפת (כל סופ"ש שני יהיו אצלי ועוד יומיים בשבוע ישנו אצלי). מה סכום המזונות שעלי לשלם בערך בהתחשב למשכורת שלי ושל אשתי ולמשמורת המלאה? והאם להסכם הממון יש השפעה לכך? מציין שיש לי 2 בנות , האחת בת כמעט 5 והקטנה בת שנה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום השאלה הנשאלת האם הסכם הממון מתייחס לנושאים נוספים מלבד הדירה האמורה. אם אכן כך יש להכילם. במידה ואין התייחסות ספציפית יש לבדוק האם מן ההסכמות האחרות ניתן לעשות היקשים. באם ולא מתקיימות הסוגיות הראשונות בתשובתי, עליכם להגיע להסכמות בנוגע לדמי המזונות, זהו מטרת הגישור להביא אתכם לנקודות אשר בהן הנכם מסכימים. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין