גל

הפרדה רכושית שתחול על כל זכות כלכלית בעבר ויצטבר בעתיד. הפרדה רכושית מוחלטת

שאלה: הסכם נחתם וקיבל פסק דין כי ההפרדה היא מוחלטת (כלומר הכל) . אין לנו חשבון משותף מנהלים בית ביחד חשבונות בנק נפרדים הכל נפרד. כל אחד הולך עם מה שבא ומה שצבר. האם יש צורך בבבנק משותף??.אם אנו חתמנו הפרדה מוחלטת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום יש לבדוק הייטב את תניות ההסכם. כיצד באה לידי ביטוי ההתיחסות לניהול משק בית משותף. רק לאחר בדיקה מעמיקה ניתן להגיע למסקנה הנכונה ביותר. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין