רינת

שיפוץ בית לאחר הסכם ממון

ליאור שלום. אנו גרים בדירה של ההורים של בעלי אשר רשומה על שם בעלי. אז הוריו רשמו את הדירה על שמו. לא מזמן חתמנו על הסכם ממון ביני לבינו שאומר שבמידה ונפרד לי אין זכות בדירה. וגם כתוב שלבעלי אין רשות לבצע דיספוזיציה בדירה בלי רשות מההורים. לנו יש כוונה בעתיד לקנות ממהורים את הדירה. כעת אנו רוצים לעשות שיפוצים בבית וחמותי טוענת שזה בעייתי ולא אפשרי בגלל ההסכם הזה. השאלה שלי האם זה נכון.? אם הדירה על שם בעלי זה לא אומר שיש לו זכויות על הדירה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום אין זה ברור מהי מהות השיפוץ והאם המדובר הוא על שיפוץ קל או מהותי. בכל מקרה רצוי להוסיף נספח לחוזה באם המדובר בשיפוץ מעבר לצביעה של קירות . רצוי כי בהסכם יופיעו תניות בנוגע למצב בו הדירה תירכש על ידי כספים משותפים שלכם או יוחלט על ידכם למכרה ולקנות אחרת תחתיה. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין