דניאל ואורית

הסכם ממון שאושר ע'י נוטריון

שלום, אני וחברתי ניסחנו הסכם ממון אצל עורכת דין לענייני משפחה,, ואחרי הניסוח חתמנו אצל נוטריון. מאז חלפה שנה ואנו עתידים להתחתן עוד כחודשיים. אותה עורכת דין אמרה לי טלפונית, כעת כשיש תאריך חתונה, לגשת לפגישה בבית דין למשפחה בתל אביב ולאשר אותו. למה? האם לא מספיק אישור הנוטריון? לא מבינים. זה זמן וכסף, ובנוסף כואב להתעסק בזה שוב חשבנו שזה מאחורינו. נשמח להסבר, תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום לכם ראשית מזל טוב בנוגע לשאלתך, על מנת שהסכם הממון יקבל תוקף של פסק דין ויהא מחייב אף בנוגע לנושאים נוספים מעבר לנושאי הנכסים רצוי לאשרו בבית המשפט לענייני משפחה, במידה ואכן יתקיים דיון השופט יבדוק האם ההסכם נעשה מתוך רצון חופשי , הסכמה , ויברר כי הנכם מבינים את אשר עליו חתמתם. אישור זה ומתן תוקף של פסק דין יסייע באם חו"ח תחליטו בשלב כזה או אחר להפרד. את ההסכם תגישו לבית המשפט עם האישור הנוטיוריוני על מנת לחסוך בזמן בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין