zahav

הסכם ממון טרם נישואין

שלום רב, הבן שלי ובת זוגו עומדים להינשא בקרוב. אקצר ואומר שהוא בעל ממון בעוד היא ללא. אנחנו ההורים מתכוונים גם לתת לו מתנה לרכישת דירה בעתיד( שכנראה תהיה עליהגם משכנתא משותפת לשניהם) בעוד שהצד בת הזוג לא יתן . הבן מעוניין להגן על הכספים שלו ושיקבל מאיתנו. איך עושים את זה והכי טוב בלי לפוצץ מערכת יחסים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית מזל טוב הדרך הנכונה והבטוחה ביותר לשמור על זכויות אחד מבני הזוג הינה כינון הסכם ממון אין כל סיבה שהיחסים יפגעו מההסכם במיוחד כאשר הוא נעשה בחכמה תוך שמירה על זכויות עתידיות אשר יצברו על ידי הצדדים יחדיו. בהצלחה ליאור יניר , עורכת דין