דנה

הסכם ממון לאחר הנישואים

היי, אני נשואה שנה וחצי. לאחר תקופה ממושכת שהחלה מספר חודשים לפני החתונה ועד היום של המון מריבות, ויכוחים וחילוקי דעות בעלי החליט שהוא רוצה בשביל השקט הנפשי שלו לעשות הסכם ממון. חשוב לי לציין כי אין לי שום בעיה עם זה. רק השאלה שלי איך אני יכולה להגן גם על עצמי בהסכם ממון? בעלי הוא הייטקיסט בעל סטראט אפ, יש לו דירה שרכש יחד עם חבר שלו להשקעה (לפני שהתחתנו) ועוד כל מיני חסכונות מפוזרים. הוא רוצה להגן על עצמו במקרה של פרידה, שהרכוש הזה לא יתחלק באופן שווה. אשמח לתשובה וייעוץ, תודה רבה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

הי דנה בהסכם הממון באים לידי ביטוי כל הפרמטרים הרכושיים המרכיבים את הנישואין. מטרתו של הסכם הממון הוא להסדיר את חלוקת הנכסים ואף מעבר לכך בין הצדדים במידה וחלילה הנישואין מסתיימים. על מנת להגן על שניכם יש לכונן הסכם המביא לידי ביטוי גם את האפשרויות העתידיות מעבר לאלו הודועות כיום. לקבלת יעוץ אישי את יכולה לפנות למשרדי וכן ניתן להגיע לסדנא המקתיימת בבית יד לבנים ברמת גן , המתייחסת לכל הנושאים הקשורים לזוגיות והמתחילה בתאריך 29.1 המפגש החמישי ידון בסוגיית הסכם הממון. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין