דניאל

עדכון הסכם ממון קיים

יש לנו הסכם ממון שעשינו וחתמנו לפני הנישואין. כרגע יש שינויים בחיים הדורשים עדכון ההסכם באופן נקודתי. מה הפרוצדורה? האם צריך ללכת לעו"ד ולבית משפט בשנית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום כי להסדיר את הנושאים יש לנסח נספח להסכם הממון ולאשר אף אותו בבית המשפט בו אושר ההסכם הראשוני וכחלק מההסכם הקיים בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין בר כוכבא 23 מרכז העסקים בני ברק

דניאל

אפשר לדעת כמה תעלה האגרה בבית משפט לענייני משפחה על עדכון ההכסם? לא מצאתי את זה באתר של אגרות ושכר טרחה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שוב שלום את נושא האגרה תברר בבית המשפט במידה ולא מצאת באתר בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום על מנת להסדיר את הדברים יש לנסח נספח להסכם הממון ולאשר אף אותו בבית השמפט כחלק מההסכם הקיים בהצלחה ליאור יניר עורכת דין, בר כוכבא 23 מרכז העסקים בני ברק