רותם גוטמן

בעלות על דירת מגורים

שלום אשתי הביאה את רוב המימון הראשוני לבית בו אנו גרים, את הבית שילמנו מהחשבון המשותף,זא את המשכנתא לאחר החתונה עשינו הסכם הפרדה רכושית ונרשם שהבית שלה בלבד היום מעוניינים לשנות את ההסכם ולאשר אותו בבית משפט כך שהבית יתחלק 55-45 בינינו האם להסכם הקודם תהיה איזושהי השלכה? הםא יש בעיה עם העובדה שהנכס ישאר רשום על שמה של אשתי כיוון שלא רוצים לרשום אותו על שם שנינו כי אז אנחנו עלולים להיות מחוייבים במס (יש לי על שמי דירה קטנה שמשכיר שנתקבלה בירושה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום רותם בהסכם החדש אותו תעשו יש לרשום כי הוא מהווה נספח לחוזה הראשון וכי השינויים בו גוברים על האמור בהסכם הראשון חשוב לנסח בצורה כזו שלא ניתן יהיה להעלות טענה כזו או אחרת בנוגע לחוזקו של ההסכם החדש. בנוסף באם ישנן סוגיות נוספות שלא מצאו את מקומן בהסכם הקודם, וכן סוגיות עתידיות שאליהן לא התייחסתם רצוי מאוד לכונן אותן בהסכם החדש. את ההסכם הנכם מאשרים שוב בבית המשפט בו אישרתם את ההסכם הראשון. לאינפורמציה מלאה ניתן לפנות למשרדי 6444504 - 03 בהצלחה ליאור יניר, עו"ד