אורית

הסכם ממון מה לכלול בחוזה

שלום לעורכת הדין ליאור , אנחנו זוג לפני חתונה . ברצוני לדעת לפני עריכת הסכם הממון מה ה"חומר " אותו עלי להביא בבואי לכתיבת הסכם ממון . פירוט חשבון בנק ? מכונית על שמי ? לציין בפרטי פרטים על כל שקל בחשבון הבנק ? ומה בנוגע למתנה שאני עתידה לקבל ממשפחתי ? עלי לפרט ולהביא מסמכים והתחיבות מנותן המתנה למרות שאיני בטוחה מה היא ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית מזל טוב בנוגע למסמכים עלייך להביא מסמכים אשר יראו את הנכסים אשר יש ברשותך כדי שניתן יהא לרשמם באופן מדוייק . בנוגע לשאלתך בגין חשבונות הבנק - אין המטרה לציין כל שקל אלא את הסכום אותו את מבקשת לשמור לעצמך ללא חלוקה עם בן זוגך. אין כל צורך להביא התחייבות מנותן המתנה אלא אם את מעוניינת לערוך עימו חוזה אשר יבטיח כי אכן המתנה תתקבל בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין