דניאל

תוקף הסכם ממון כשהנכס השתנה

שלום, לפני כמה שנים עשיתי עם אשתי הסכם ממון לגביי גירושין , בהסכם נכלל חלוקת הבית בו גרנו אז וגם דמי מזונות שאשלם על כל ילד. כיום הבית לא ברשותנו ובבעולתנו בית אחר . האם ההסכם כולו עדיין תקף ? האם רק סעיף הבית לא יהיה תקף ? והאם אפשר להשליך את חלוקת ההית הקודם על הבית הנוכחי (שאינו רשום בהסכם)? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון אמור להתייחס גם לחלוקה של נכסים עתידיים. במידה ואין כל התייחסות, והנכס החדש נקנה באופן שונה מהקודם יש לעדכן את ההסכם על מנת שלא להגיע לערכאות השיפוטיות. את ההסכם ניתן לעדכן כאשר מתווסף לו נספח אותו מבקשים לאשר כחלק בלתי נפרד מההסכם הקודם. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין

דניאל

היי , אני כרגע בתחילת הליך הגירושין וההסכם לא עודכן. האם רק סעיף הבית לא יהיה תקף ? והאם אפשר להשליך את חלוקת הבית הקודם על הבית הנוכחי (שאינו רשום בהסכם)?האם בגלל השינוי הנ''ל אפשר לטעון כי ההסכם כולו לא תקף? תודה על עזרתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שוב שלום בשל העובדה כי אין בשאלתך נתונים בנוגע להליך הגירושין לא אוכל להתייחס עניינית לנושא. יש לבדוק את ההסכם כולו ובמידה ואתם מצויים בדיונים או בטרם הדיונים לבדוק מהם הטיעונים אשר הועלו בנוגע לכשירותו של ההסכם. ניתן ליצור עימי קשר בטלפון 6444504 - 03 בהצלחה